Wednesday, July 14, 2010

Oj, lite bloggsemester blev det visst!

Tiden har flugit iväg och vi har hunnit med att njuta riktigt ordentligt av sommaren. Många turer till stranden och även till Piteå och stugan ovanför Övik. Umgåtts med familj och vänner och haft det bra. Robban har byggt ett altantak och en sandlåda till barnen, det blev så otroligt fint och vi myser där varje dag i vår lilla lounge. :) Ska ta bilder, men min kamera startar inte!?!

Vilmer pratar och pratar och är såååå kul nu! :) Vår fina fina kille. Man märker att han upptäcker och lär sig så mycket hela tiden. Han testar mycket får/får inte just nu så vi får träna på att vara föräldrar en hel del! :) Spännande utmaningar avlöser varandra. Alice är det full fart på. Hon väger lite för lite så jag kämpar på med att mata henne så mycket jag kan. Hon har redan vänt sig från mage till rygg och från rygg till mage och sitter jättebra i barnmatstolen. Hon är otroligt stabil! När vi lägger henne på mage håller hon upp huvudet jättehögt och sparkar med benen, idag tog hon sig fram typ 20 cm genom att sparka med benen när hon ligger på mage. Galet!

Nä nu ska jag slänga mig i kokongen på altanen och vänta på att Robban kommer hem från macken med karra. I morrn blir det Stallarna.

Hoppåas du som läser har en kanonsommar, skriv gärna och berätta!

2 comments:

Ahn said...

i thought of you today because you haven't blogged in a while! hope you are enjoying life and little alice!

annika said...

Härligt! Har glömt att min lilla 2 åring en gång låg alldeles stilla och inte hade hunnit lära sig att krypa. Nu är det fullfart hela tiden. Vi hade tänkt boka in oss en natt hos er när vi åkte på bilsemestern, men det var fullt. Synd, ert B&B verkar vara jättemysigt. Men vem vet kanske blir det en semester därnere nångång.