Sunday, October 26, 2008

Vardagslyx: Kärlek


Dessi önskade inspiration kring vardagslyx med kärlekstema, så här kommer lite inspiration:
Mys med mat! Tänd ljus och använd vinglas. Lägg upp maten på tallrikarna på ett smakfullt sätt. Gör det lite festligt helt enkelt! Vår frukostbricka är GULD värd! Den tillsammans med ett hört på köksbänken där allt som ej behöver stå i kylskåp finns framme. Presentera kaffe/flingor osv i snygga burkar. På frukostbrickan finns goda ostar och små burkar med olika marmelader och annat smått och gott!

SPA:a tillsammans hemma! Det är lätt att alltid se hemma-spaande som en grej som lämpar sig för ens egen-tid, men testa att göra det tillsammans ibland. Då har du en massör till hands också!

Promenera tillsammans! Ett fantastiskt sätt att komma varandra nära. På en promenad kan ni vara tysta eller prata om sådant ni inte hinner annars och dessutom får ni frisk luft och motion!

Bli mästare på att kommunicera! Lär er att uttrycka er så att ni förstår varandra, kommunicera med intentionen att ni båda ska växa och bli era underbaraste jag. Till exempel att verkligen till 100% lyssna på din darling ger mer än vad du kan tro. Innan jag utbildade mig till coach hade jag aldrig lyssnat på riktigt tidigare. Det är skillnad på att höra vad någon säger och att verkligen lyssna.

Älska dig själv! Som jag sagt tidigare, relationen med dig själv är den viktigaste och den enda garanterat livslånga relation du kommer att ha. Älska dig själv och du ska se hur kärleken från andra växer samtidigt som svartsjuka och avundsjuka försvinner.

Skaffa en bebis! Det blir den centrala dragningskraften där all er kärlek för varandra och för detta lilla under strålar samman och blir urstarkt!
Y
Ja det var ett urval av olika sätt att vardagslyxa till the lovelife! Kom igen nu, fyll på listan med dina tips!

5 comments:

Anonymous said...

Nu har jag hittat till din jätte fina och inspirerande blogg!!! Nu ska jag hålla mig uppdaterad :) Tycker att dina tips är väldigt värdefulla, det är lätt att man glömmer av att vårda "tvåsamheten" och att komma ihåg att lyxa till vardagslivet...speciellt när man har en underbar liten som vill ha all uppmärksamhet och energi. Tack för påminnelsen! Kram. /Cilla

Tindra said...

På något sätt "försvann" din blogg från mig. Å så nu..helt plötsligt..hittar jag hit igen och blir så glad!!! Ni har fått en bebis!! Grattis!!!!!!!!

Åh...det känns som i går då jag fick min son. Den lyckligaste dagen i mitt liv! Nu är det över tolv år sen och jag kan bara säga att åren går så jättefort och kärleken blir större och större...om den nu kan bli det. Jag tvivlar:-)

Än en gång; Grattis och tack för en fin och tänkvärd blogg.
Glöm inte vårda den vuxna kärleken också!

KRAM!

Janet said...

Hej söt, alskar dina fina bilder. ps, är på -18kg...känns bra. Puss

Katarina said...

Cilla: Vad kul att du hittat hit! :) Ja håller med det är så himla viktigt att komma ihåg varandra även fast den lille är i fokus! Vi hörs i veckan och tar en fika! Kramar

Tindra: men så fint att du hittat tillbaka! Ja vår lille son är underbar och vi njuter så! Härligt att höra om din växande kärlek!!! Jag förstr dig för jag blir bara mer och mer tokig i vår lilla underbaring! Stor kram!

Janet: Kul att du gillar bilderna och grattis! :) Det är grymt skönt nu när man ska bära en liten som bara blir tyngre och tyngre! Kramar, vi hörs snart!

Dessi said...

Kanoninlägg, som vanligt :D tack! såg dig och lillen på stan för nån dag sen. du har så fint hår!