Saturday, October 25, 2008

Trevlig helg!


Svampar kan vara väldigt snygga, denna bild har Robban tagit!

Skönt med helg! Igår hade vi en skrik och myskväll :) såg Idol samt en sjukt bra film "Martian Child", fast filmen såg jag själv, Robban tog hand om Vilmer och somnade sedan i soffan.

Idag har vi varit på Waynes och ätit lunch samt fixat i trädgården inför vintern. Fixat i krukor osv. Längtar lite efter snön nu så man kan tända lyktor/snölyktor ute!

Nu poppar vi Mora Träsk och Vilmer busar snällt i babygymmet medan mammsen bloggar! :)

Vad ska du hitta på i helgen?

4 comments:

Desirée, desireeronnqvist@hotmail.com said...

Hey! Jag har suttit och läst din blogg nu, och den är verkligen vad den heter, inspirerande! Jag älskar verkligen ditt sätt att inreda, mysigt och stilrent! :) och alla tips om vardagslyx är kanon! Jag skulle älska om du skrev mer om hur ni/folk i allmänhet, skapar vardagslyx i ett förhållande! För sånt kan vara knepigt ibland, med jobb, trötthet och, ja du vet säker vad jag menar, speciellt när man har bebis! Tack för en kanonblogg och hoppas att allt går fint med er jättesöta bebis! Kram!/Dessi

Sofia said...

R fixade så att jag och kryckona kunde följa med ut igår kväll på stan, men det betalar jag för idag. Strandad i soffan med smärtstilland och grinigt humör är det som gäller :/ Om det ger med sig blir det lite pyssel och veckohandling! Inte mycket mankan göra (tydligen) när man är handikappad :)

Sara said...

På min "att göra-lista", som var lite för lång, fanns både tråkigt och roligt.

Lite målning, ommöblering och städning. Men också fika med chokladtryffelkaka från Gårdsbutiken och second hand spaning!

(Ok, det stod inte chokladtryffelkaka på listan, men lite får man väl improvisera också!?) ;)

Katarina said...

Dessi:Din önskan är uppfylld! Tack för tipset! Det var kul att skriva om! :) Kul att du gillar min blogg och tack för lyckönskningarna!Kamar till dig!

Sofia: Ååååh...hoppas att du blir bättre snart!!!

Sara: Det är grym den där tryffelkakan...och dajmkakan...oj oj oj, den är också farlig!

Ommöblering...vad spännande!