Friday, October 31, 2008

Nu är det jul igen!

Nu har jag satt igång med julbaket! Jag älskar julen och vill börja tidigt för att få njuta så länge som möjligt. Knäck, fudge, mozartkulor, kolakakor och karamellkakor har jag hunnit med! :) Julgalen...jag vet! Jag har smygbytt duk och handuk i köket också (en skymt av duken syns på bilden). I dag köpte vi ett tomtedräkt till Vilmer också...det gäller att vänja honom i tid! :) Har du börjat julfixa än?

I helgen blir det mys samt en tur till Sundsvall! Vad ska du hitta på?

4 comments:

Sara said...

Se vad fint det blev med etiketterna!

Nej, inget julmys här ännu. Halloweenfest ikväll, barnvänlig sådan - sålunda redan slut och 1-årskalas imorgon.

Sen kan vi kanske börja blicka framåt, mot julpynt.

Trevlig helg!

Anonymous said...

Ja visst är det mysigt med julen, men själv tycker jag det börjas alldeles för tidigt... var sak har sin tid. men beundrar verkligen din förmåga att hinna med och njuta av allt sånt, vilken energi!!

Ninen said...

bäbisar i tomtedräkt är bland det bästa som finns!! igår var vi ett gäng på en pub och bara pratade skit. idag ska jag nog gå en lång promenad i krispkylan, och imorgon blir det en tur till ikea. har tvingat pojkvännen att mysa till sin lägenhet, nu jävlar. :) men julmys håller jag mig borta från än... jag är en traditionalist jag.

Katarina said...

Sara: Ja det blev skitbra! :) Du får krama Vera från oss och säga grattis i efterskott! :) Oj fullt ös hemma hos er i helgen med andra ord! Vi får höras snart och ta en fika/promenad!

Anonym: Jag sprider ut julen lite, jag vill hinna med så mycket och slippa stressa. Nu med en liten så gäller det att ta vara på egentiden! :)

Ninen: Vad kul att höra från dig! Du verkar ha det himla bra med din darling, helt rätt att pimpa lägenheten med lite mys! :) Tomtedräken var supersöt...med ett bälte i midjan som passar perfa till hans lilla kulmage! Kram på dig!