Sunday, October 19, 2008

Höstgarderoben


Visst är det härliga färger i höst? Alltså inte bara på löven utan även på kläder! Jag har köpt på mig lite nytt i mörk turkos och lila! Visst är mössan kul, supermysig! Har du uppdaterat din höstgarderob, och i så fall, hur och i vilka färger?

5 comments:

Emma said...

jag har köpt nya stövlar, jag har haft två par att skifta mellan och båda är överanvända second hand fynd som jag inte har kunnat slita mig ifrån... men nu var det dags! inga mer blöta tår, och de nya stövlarna har lite klack också så man kan känna sig fin mitt i vintern. och ja, det var väl min stora investering för hösten det. jag ska spara pengar nu (spara av csn, eh ja vi får se) inför en månad i usa för att träffa min killes familj! woho!

Maria said...

Snygga färger så snyggt.
Läs min blogg=) fick hjälp med design så nu e jag på gång...http://jagochbusungarna.blogspot.com/ kram

Linda said...

Hejsan Katarina! Här har du en läsare som ramlade in si sådär några månader innan du fick lille Vilmer. Gillar din blogg jättemycket, och ni har jättefint hemma och du lägger ut helt underbara bilder. Tänkte bara lämna ett avtryck för en gångs skull, vi har just själva fått veta att vi väntar smått så dina hälsningar från bebis-bubblan ser helt underbara ut! // Linda

Katarina said...

Emma: Jag ska också köpa nya stövlar! Jag har alltid hög klack å denna nöts ner fort! Vad kul att åka till USA, var ska ni åka?

Maria: Ja! Å vad spännande ska genast spana in den!Kram på dig!

Linda: Å ett varmt grattis dig er! Ni har en underbar tid framför er...njut av varje minut...nej av varje sekund! Välkommen hit igen!

Annika said...

Älskar färgen! Jag ska åxå köpa mig en ny fin höstmössa.

Visst e det mysigt i bäbisbubblan :) Han e så söt lille Vilmer :)