Tuesday, August 05, 2008

Ordning och reda

Vitlaserad gammal trälåda rymmer pocketböcker!
Korgar från IKEA med vitmålade trähjärtan med etikett! Har sett bilder på div bloggar som påminner om denna lösning.
Vitmålade besticklådor från IKEA för div skönhetsgrejor.

Ordning och reda viktigare än någonsin nu känns det som, och snyggt ska det vara! Hur förvarar du? Några tips?

4 comments:

Malla said...

Fint!!! Den gamla trälådan såg riktigt snygg ut!!
Förvaring är inte bara bra det är kul när det är snyggt också!!!
Har ett dussin med vita och svarta lådor. Bara stoppa ner allt i dessa och stänga. Underbart!!=)

Katarina said...

Malla: Ja, det måste vara snyggt! :) VIKTIGT! :)

Ninen said...

i huset jag försöker renovera nu har de verkligen utnyttjat varenda liten extra-centimeter. bakom varenda hörn finns det en liten eller för all del stor skåplucka. i trappan upp till övervåningen till exempel, mellan trappans vinkel och övre våningens golv blir det ju en liten triangel - triangelformad skåplucka! när man har kommit en bit ner i trappan och tittar rakt upp mot övre våningens golv - skåplucka! I golvet/taket! det är så smart, stugan är liten men kan rymma så mycket. jag önskar man byggde så idag. klädkammare är inte bara bra ur lyxkänsla-synpunkt! Jag brukar också använda de där gamla trälådorna, hela min skivsamling (som alltså inte är så stor, nu när allt finns på mp3, men ändå) bor i en margarinlåda! det blir så fint.

Karin W said...

Hej! Dagens tips!

Mitt ordning och reda-tips är att på Åhlens finns en sorts galge för slipsar eller bälten är det nog tänkt men jag träder upp mina skarfs och tunna halsdukar så dom hänger igenom varje "ögla" och det kan hänga ca 8-10 på varje sida och totalt kanske 20 st. Snyggt och överskådligt. Lite ovanligt kanske men praktiskt för mig att INTE förvara i en låda utan jag ser dom på direkten i garderoben med kavajer/jackor.
(under 100 spänn kostar den, är i björkfärgat träslag samt rostfria öglor...)

Dagens tips!


P.S. Förresten vi irrade runt på IKEA i helgen samt på hemvägen tog vi en vacker bensträckare i Er stad och spanade in nya restaurangbåten samt tog en promis runt viken och kollade lördagskvälls-hamnlivet....somrigt!!!
*för blyg för att knacka på hos Er...*

D.S.