Friday, April 25, 2008

Hellu!

Min underbaring har fått igång min dator igen nu, men den låter som en hårtork ungefär. Väntar på min nya rosa dator då bloggandet kommer att bli som vanligt igen! :) Annars är allt fint! Lilla Må är idag hela 5 månader! Tiden flyger iväg! :) Magen är fin som tusan och jag mår bra (om jag äter/tränar vilket jag gör!). Min korta kropp gör att lillen växer UTÅT om man säger så, men än så länge välter jag inte framåt! :)

Badrummet är nääästan klart och nu fullt funktionellt. Det som är kvar är innertak och lite montering på vår grymt snygga bastu. Vi har jobbat mycket på jobbet de senaste veckorna. En produktkatalog som ska bli klar sedan blir det mer jobb hemma!

Jag har varit på Coahutbildning 2 dagar då vi arbetade med ett psykologitest (Mayer Briggs). Jag hade gjort det tidigare och det var intressant att se att jag förändrats och fått mer "känsla" än "tanke". Jag försöker verkligen känna efter mer och fokusera på mina och andras inre värden! Kul att det syndes i testet!

Igår var jag och ett gäng från jobbet och såg Mia Törnbloms nya föreläsning! Hon är grym den bruden, sådan fantastisk energi och glädje! Jag fick dessutom massor med inspiration till barnuppfostran! Om hur viktigt det är att berömma och uppmärksamma barnet för vem han är inte bra för vad han gör!

Nu ska jag förbereda mig för en tur med kära mamma (Lilla Må har fått ett grymt sug efter Waynes kladdkaka...å min lilla darling får ju alltid som han vill) sedan blir det mammavattengympa i min snygga svart/guldiga bikini! Bara att ta på sig solbrillorna och ge sig ut i vårvädret med magen i vädret!

So long!

2 comments:

Sofia said...

Härligt att du är tillbaka igen och att alla mår bra!

Sara said...

Välkommen tillbaka! Skönt att du mår bra i gravidieten. Njut allt du kan. Det är inte så ofta man är gravid!:)