Monday, April 07, 2008

Tillbaka en kortis...

Jag lämnade ju er men en riktig cliffhanger sist och nu borde ju detta inlägga avslöja alla smaskiga hemligheter. Tyvärr är inte badrummet klart än så bilderna får vänta. När det gäller nedervåningen så har jag städat bort datasladden för att ladda upp bilderna så inte heller dem kan jag visa än. Tyvärr...

MEN, vad gör väl det när den största hemligheten nu avslöjas. Om allt går som det ska kommer vi att få en son! :) Ultraljudet var helt fantastiskt. Han boxade och sträckte på sig och var allmänt underbar. Det var ingen tvekan om att det var en kille. "Han var då inte blygsam" var barnmoskans kommentar! :) Jag har börjat känna lite i magen, lite fladder liksom och att det trycker. Längtar tills sparkarna kommer igång "på riktigt". Lyckan är total.

Jag har varit SÅ duktig och börjat träna styrketräning 2 ggr/veckan + vattengympa 1 ggr/veckan samt att jag försöker promenera så ofta som möjligt! Ryggen har varit väldigt bra nu, i helgen var det dåligt ett par dagar men jag tror träningen + mycket vila emellan gör susen. Jag måste prioritera mig själv nu i första hand för jag vill må bra!

I eftermiddag har jag varit hos frissan och klippt mig! Dels tog jag bort mina extensions och dessutom klippte jag av det rejält. Jag är så himla nöjd! Fantatsiska Malin är så noga och så duktig. Nu har jag kort page (med lite längre slingor fram) och lugg. Riktigt blond är jag också! Snygg som fan också givetvis. Känner mig så himla snygg nu för tiden, går och putar med magen och flinar jämt! Förr kanske jag gick och drog in magen och såg allmänt bajsnödig ut! Ha ha! Jag trivs med min stora mage (men vart ska det sluta när den är så stor nu...help me?)

Förutom att renovera, jobba och sköta om mig själv och Lilla Må har jag två projekt i livet just nu: 1) Feng Shui i hela huset ( så intressant, Agneta Nyholm Winqvist är min idol). 2) Göra livet enklare! Detta innebär att jag skpar en grym ordning hemma, sorterar ut det jag ej använder, skaffar mig en enkel och snygg frisyr, engagerar mig i mindre saker, ser mindre på TV, sitter mindre vid nätet (enkelt nu när datorn är trasig). Har rutiner för mat, sömn osv. Det går asbra! Jag känner mig lättare, ledigare och lyckligare!

Nu ska vi jobba med jobbet en vecka. Sedan tar vi upp renoveringen igen! Så snart snart kommer bilder. Ja där blev det en cliffhanger igen! Sorry!

Vad har ni för er hemma i stugorna?

8 comments:

Annika said...

En liten kille! Har ni några namnförslag? Jag tyckte att det var myckt lättare att hitta fina tjejnamn.

tove said...

ja du allt e skit just nu, jonas har klnatat till sig i vårt örhållande, så tyvärr är vi inte tillsammans längre.. :(

Sofia said...

Vad härligt att höra att du mår så bra! Och grattis till att det blir en pojke :)
Här hemma förbereder vi flytten för fullt! Senast igår rev jag ur ett par skåp i köket och packade ihop saker som ska skänkas till Erikshjälpen.
Full fart med andra ord!

Sara said...

Visst är ultraljud häftigt!? Och nu vet ni att det är en liten pojke också. Då kan ni bestämma er för ett namn redan nu. Pojkar är toppen. Jag har en själv!;)

Vad härligt att du mår så bra. Jag blir inspirerad! Fortsätt ta hand om dig!

Karin W said...

Livet här är ju mera spännande än en riktigt god bok, eller favorittv-serie... cliffhangers hit och dit =)

Tur att Prison break har börjat igen så det finns något att matcha detta med =)

Lyckat till me allt!

Lena said...

Åh va mysigt! En liten grabb!! Kos deg!

Ninen said...

en pöjk! det tror jag passar utmärkt i er lilla familj :) är också nyfiken på namn...

jag skriver tentor för glatta livet och planerar för framtiden. jag har sagt upp mig från mitt extrajobb - förenklar livet precis som du, och decluttrar här på mitt röriga lilla rum. fantastiskt skönt! jag försöker bryta loss från "men gud vilken kurs ska jag söka nu" till "men gud hur ska jag skriva det här personliga brevet" och våga tro på en karriär. det är spännande med nytt!

jag såg föresten en SKITSNYGG gravidinna vid jul som jag har lagt på en speciell plats i minnet. hon hade en jättemage, långt blont hår, högklackade skor och en figurkramande stickad tunika. det såg helt fantastiskt ut, så ska jag också se ut när jag blir gravid! jag tror du ser helt smashing ut med din mage och blonda page.

Katarina said...

Annika: Vi har funderat som tusan på namn. Vi har några favoriter. Men jag känner inte att jag vill "döpa" lilla Mini-Må ännu. Jag vill veta att allt går bra först! :)

Tove: Nej...vad otroligt dåligt av honom! Tänker på dig Tove!

Sofia: Tack tack! :)Vad kul med flytten, så kul att fixa iordning när ni kommer fram! :)

Sara: Så otroligt underbart med ultraljud. Jag skulle vilja göra det minst en gång i månaden. Det ger sådan glädje! Jag mår toppen, det är himla skönt! Lite trött å så men annars är det fint!

Karin W: Ja precis. PB och IB ligger i samma spänningsklass! :)

Lena: :) ja det är superkul!

Ninen: Vad härligt att höra att du också håller på att förenkla. Dags att ge sig ut i arbetslivet? Vad spännande! Vad vill du göra?

Snygga gravida finns det gott om! Jag tror att det är den djupa lyckan innifrån som lyser utåt. Jag hoppas att jag ska få "behålla" mitt utseende trots att risken är rätt stor att jag som är så kort får en grymt tjusig kalaskula. Redan nu är den stor tycker jag!:)