Wednesday, November 12, 2008

Tittar in...

Livet är underbart! Njuter till 100% just nu! :)

Jag och Vilmer har mysdagar med våra vänner på dagarna, promenader, öppna förskolan, massage och mys samt massor med fika. Kärleken är så STOR!

Min fot har blivit bra!!! Tack vare en kiropraktiker i stan! Är så GLAD, på söndag ska jag gå på BodyJam! Längtar massor!

Blir lite glest mellan blogginläggen ett tag... vårt trådlösa internet funkar ej på min dator så jag får stå obekvämt å blogga...inge kul juh.

5 comments:

Therese said...

hej!

såg dig idag men kunde inte hejja för jag satt inne på bigboy.. :)

hoppas allt är toppen med er!
jag börjar äntligen bli frisk. har varit förkyld i en hel evighet känns det som.

kram

Anonymous said...

Visst är det härligt att bara få mysa med sitt barn hela dagarna. Önskar bara att jag också kunde hänga med på Body Jam, men snart...7 veckor kvar och nedräkning pågår :)
Kram /Cilla

Sofia said...

Åh, jag vill också börja gå på mina pass igen! Saknar body pumpen jättemycket :/ Jaja, kroppen måste väl få ta tid på sig att läka den också! :)

Ha det så gott!

Ninen said...

kärlek woho!!

Katarina said...

Therese: Tjena tjejen, vad glad jag blir att du tittar in! :) Vilken fin blogg du har! Vad skönt att bli frisk, ingen hit att vara sjuk nu när det blir julmys överallt! Hälsa Eira!

Cilla:Ja det är toppen! Det var föresten supertrevligt att träffas, vi får styra upp en fika någon dag framöver igen! Å vad härligt med en minibebis snart...jag är så avis! Kramar!!!

Sofia: Stackars dig! Inge kul alls det där med benet! Hoppas det läker tokfort! Kramar i massor!

Ninen: Yes..:)))