Monday, November 03, 2008

Hej hopp!

Dessa små hemgjorda strutar gav jag bort i helgen!

Hade en härlig söndag i Sundsvall, hälsade på min kusin och hans mysiga familj och dom bjöd på lunch i sitt fina hus (med stor pool och jacuzzi!). Det var mycket trevligt! Sedan fikade vi hos Karim och Maria och deras små gokillar! :) En bra dag!

Idag har Ville och jag haft lite massagemys och legat i sängen och myst hela förmiddagen! :) Tur att vi har samma intressen! Snart blir det lunch samt en tur till frissan, ska köpa nya hårgrejor.

Vad har du för planer i veckan?

7 comments:

Ninen said...

jag ska ta mig vidare i äventyret "exjobb" i veckan... å ena sidan säger alla "jaa satsa på din egen idé!" för att sen påpeka att just de inte råkar ha tid med att handleda denna fantastiska egna idé. klart det skulle va kul att jobba med sin egen idé men allra helst vill jag bli färdig ju. hur jag än gör måste jag knata runt flera institutioner och fråga om det finns exjobb jag kan hoppa på eller om nån känner för att handleda... det känns skittungt faktiskt. pepp-tips?

en bra grej med veckan är att jag ska hämta ut nya linser, jag kommer känna mig skitsnygg!! är så trött på glasögon, jag tycker de är roliga ibland men oftast mest ett hinder. särskilt när man är ute i kylan och springer, och flåsar upp ånga på glasögonen så man inte ser nåt..:/ tacka vet jag linser!

Sara said...

Inget speciellt i veckan. En liten vaccination för dottern, ett föräldramöte för föräldrarna, det är vad som återfinns i almanackan.

Det är väldigt vad du frestas med allt julgodis!;)

Nastasia said...

Ååååh vilken vacker bild på goda kakor! :o)

Så söööt liten bebis! :o)

Julen jo Du den tycker jag om!!!! Men jag har inte börjat ännu förstås...som "vissa andra"...;o)
Men varje advent gör vi juliga saker - godis, kakor, pyssel och sådant. Tom min femtonåring längtar till det "pysslet"! :o)

Nastasia said...
This comment has been removed by the author.
Malin said...

MMm vad smarrigt det är såg ut!

Dessi said...

Vart köper du dom söta pappren som du gjort till en strut? Eller är de färdiggjorda? :)

Dessi said...

Du är en av dem som fått mig inspirerad till att blogga igen! Måste dock skaffa batterier till kameran.. en ny blogg, nya batterier, ny start! Det kan inte bli bättre va? :) Har du lust att kolla så finns jag på http://desireeronnqvist.blogg.se/