Monday, November 24, 2008

Bloggtorka

Sorry för kass uppdatering. Har haft fullt upp med att njuta av livet! :) Men jag gillar ju att blogga så nu kommer äntligen en uppdatering! Hemmet är pyntat och stärnorna är upphängda, väntar dock med att tända stjärnor och juleljus till i helgen. Idag har Vilmer fått vaccinsprutor i benen,,,gick jättebra trots min oro. Lillvännen får ju inte ha ont!!!

Idag har jag röjt i förråden för att få rum för nästa projekt. Arbetsrummet! Blir väl lite längre fram vi ska börja men nu har jag lyckst få bort lite av allt skrot som vi tryckt in i det rummet...puh! Ikväll har Vilmer gjort pussljud för första gången och vi har sett på Will Smiths senaste rulle Hancock, den var riktigt bra!

Annars coachar vi på här hemma, både varandra och lilleman. Det är intressant att coacha en baby, det gäller att börja i tid ju! :) Mest för min egen skull så jag vänjer mig att säga de rätta sakerna! :)

XOXO

2 comments:

Therese said...

Det är ju lätt att det blir bloggtorka när dom är små :) Fast jag har lyckats klämma in stunder på dagarna då jag hinner blogga :)

Du har ingen ny bild på Vilmer? det var så länge sen jag såg han nu :)

Katarina said...

Therese: Jo, jag ska fixa det! :) Ja du är ju superduktigt på att uppdatera, så ljuvligt söt hon är din lilla goding!