Sunday, May 11, 2008

Tittar förbi...

Ingen dator som fungerar ännu. Annars är allt toppen! En underbar helg i trädgården, älskar vårt fina hem! Å all renovering kommer göra det heeelt fantastiskt!

Lillen i magen växer...massor. Nu får jag höra kommentarer som "jaha, det är snart dags...". Jo visst, bara 110 dagar kvar! :) Men vad gör väl det? Lillen där inne sparkar och har sig, nu kan man se på magen när han sparkar. Det är väl FATASTISKT! En liten kille som bor där inne...oj vad häftigt! Vad vi längtar! Fick detta fina tips av min kära svägerska Sara: Temorära tatueringar för gravida! Ha ha vad kul, något för beachen i sommar.


Har du börjat fixa i trädgården/på balkongen?

3 comments:

Ninen said...

Spännande!! Mera bäbis åt folket! Jag har gått in i ordningsmadness och köpt massa lådor, här ska ordnas upp järnet. och så har jag tänkt börja odla tomater på rummet, har ingen balkong men ett hörnfönster som fungerar som vilket litet växthus som helst... :)

Sofia said...

I år har vi bara lite penséer på balkongen, då vi snart flyttar :)
Vi får inhandla något roligt till den nya balkongen istället när vi väl är på plats :)

Karin W said...

Jag har planterat om i större krukor de krassefrön som jag har sått. Dom ska få en plats i solen på balkongen. En del ska jag ge bort eller byta plant med andra växtägare...

Har i år provat peta ned frön för tomat och blomkålsplantor, men det vet jag inte om det kommer att bli något...den som väntar...får just det, vänta lite till...

Nu har ju dessutom skärgårdlivet börjat, båten är i havet, så då blir det en titt i skärgårdsträdgårdslandet imorron och det är ju alltid skoj att se om något har dött eller t.o.m överlevt från förra året=)

Men först en Grillkväll, ikväll!!

Ha det så skönt i helgen alla bloggskrivare och bloggläsare!!!