Sunday, May 25, 2008

Har varit en skön helg. I fredags Hamnkrogen med brorsan med familj, supergod mat, men servicen var fortfarande under uppvärmning (premiäröppning). Trevligt som 17 var det i alla och såg på Melodifestivalen (mindre lyckat resultat, vad hände?). Papegojan Putte var med i våra konversationer under kvällen. En tuff sak, Annelie väntar också smått (va 37), Putte blev helt fashinerad och höll huvudet mot hennes mage och lyssnade under hela melodifestivalen. Han måste ha hört hjärtljuden därinne! Coolt va?

Idag har vi varit i Birsta och köpt köksdelar som ska bli min sminkhörna i badrummet! Underbart fint kommer det att bli! :) Annars blev det inte så mycket shopping...jo Calvin Klein undisar och 4 st klematis! Sedan åkte vi och fikade hos Karim, Maria och deras småkillar Adam och Isak i Sundsvall. Mysigt! Superkul är det att dom ska bo där några månader nu (bor i Piteå egentligen).

Nu har jag planterat växterna, käkat ravioli och siktar på att pyssla lite i hemmet nu ikväll! Om jag orkar vill säga...trött som tusan är jag. *gäsp*

Vad har du hittat på i helgen?

2 comments:

Sofia said...

Plugg, plugg, plugg.
Sista tentaveckorna nu! *pust*

Katarina said...

Sofia: Hoppas att det går fint! Passa på att njuta lite i solen också!