Friday, November 09, 2007

Vad hittar du på i helgen?

Vad ska du hitta på för trevligt i helgen? Själv blir det mucho lungt efter en intensiv vecka. I kväll har det varit middag hos mor och far, Idol (What? Varför åkte Christoffer ut?) och lite webbande. Imorrn blir det sovmorgon, lite shopping kanske samt invigning av kaminen på kvällen med de närmaste! Förhoppningsvis kommer 2 underbaringar hit imorgon för en härlig helkväll med oss! Nu: kvällsfika sedan hypnos. :)
_____________________________________
Update Lördag /Söndag
Invigningen av Kaminen tillsammans med bror Mattias, svägerskan Anna, Anton och Vincent blev lyckad. Vi skålade i champange/julmust och åt vitlöksspäckad lammstek med potatis samt kantarellsås! Mmmm! Sedan blev det mys, prat, film (gammal goding: Big) och bus. Anton och Vincent stannade kvar och sov över (på bilden nedan, hade de snott vår säng...busarna) Vi hade megamysigt!
På söndagen blev det först mys med brasan sprakande i kaminen, X-box för grabbarna sedan frukost på Waynes, följt av snöbollskrig sedan ännu en film (Blades of Glory). Superhärligt att få rå om grabbarna! :) Nu följer farsdagsfirande...




3 comments:

Anonymous said...

Loppis på Arcus! Hela lördagen gick åt till det å jag hade såååå ont i fötterna...inte lätt att bära på ytterliger en lite människa. Men jag gjorde en massa fina fynd till oss båda :)

Katarina said...

Vad härligt! Du har en bebbe i magen du, så underbart! Vad gjorde du för fynd?

Anonymous said...

Oj, det var en massa. Kläder till oss båda, skötbord, Vokispåse (dyr dyr dyr om man köper ny) bärsele, trätråg att julpynta köksbordet med mm. Det e kul att fynda :)