Thursday, January 20, 2011

Fullt upp fast man är "ledig"


Motionerat visakortet på förmiddan: lampor, krukväxter, haklappar och mockasiner blev ne. Tacobuffé på badhuset till lunch. Min "klassiker" till middag (avocado med specialröran) samt chevré och serranoskinka. På eftermiddagen fick jag ett migränanfall (tror jag iaf) fick panik och ringde bästa pappa som kom på två minuter och tog hand om barnen. Så sjuuuukt ont, ville bara ha mörkt och tyst. Illamående och helst slut. Ingen effekt av alvedon eller spikmattan. Christina köpte Eeze (tack tack tack) och så släppte det på typ tio minuter. Puuuh.

Kall och trevlig kvällsprommis med Sara och Linda till och från möte på dagis.
Handboll. Nu Marian Keys.

3 comments:

Mikaela said...

Åh, tack tack tack för kommentaren. Verkar ha varit en riktigt aggressiv magsjuka. För Alexis blev det tre dygn. Sedan var jag livrädd ett bra tag att hon inte skulle få behålla maten. Huga. Känns ju bra att ha det gjort i alla fall. Hoppas vi slipper mer av den här skiten nu! Aftonbladet "varnar" för vinterkräk idag.

Åh, vad du vardagslyxar hela tiden!
Och kul att du bloggar aktivt nu så det finns nåt att läsa. Hehe.

Linda said...

Ja, föräldraledig känns som fel ord, snarare föräldraupptagen :-).

Katarina said...

Mikaela: Skönt att hon piggat på sig. Idag var vi på Kyrkis och två ungar kräktes och gick hem... inte kul. Så än har kräkis inte lämnat stan för i vinter.

Det är himla kul att läsa din blogg också, skoj att tjejerna våra är typ jämngamla. :)

Linda: Ja precis! Fullt ös medvetslös eller nåt! Och underbart!