Tuesday, September 30, 2008

Vilmer!

Nu är det klart, att det är en liten YVilmerY! Han är nu över 1 månad och han är så himla mysig! De senaste dagarna kommer många leenden, han lyfter jätteduktigt på huvudet och gör små söta läten som vi inte hört förut. Han har också lyckats bajsa ner mamma - i ansiktet... Vände sig gjorde han när BVC-tanten var på besök för ett par veckor sedan men har inte gjort om det ännu - han vet när han ska visa upp talangerna.

Mami ler också och gör små läten av glädje eftersom jag på mindre än 4 veckor gått ner ca 20 kg. Jo men det är sant! Jag svävar fram nu, lätt som en fjäder! :) Snart får jag börja träna styrke också...längtar! Än så länge får Vilmer utgöra träningen med daglig runtkånkning och långa sköna höstpromenader. Längtar också tills ärret inte är ömt längre så jag kan ha jeans!

Har just piggat på mig efter mycket hög feber (+mjölkstockning/inflammation?). Men efter att ha badat i svett i natt är febern borta och energin tillbaka.

Sorry för uteblivna bilder på vardagsrummet, vi har ej fixat belysningen ännu, det är lättare sagt än gjort nu för tiden att börna ner till Birsta. Men snart mina godingar kommer bilder, men nu vågar jag inte lova när.

Kram på er!

6 comments:

emma said...

vad glad man blir av den här bloggen..namnet på bloggen passsar perfekt..=)

Sara said...

O. Mjölkstockning är verkligen inte roligt. Skönt att du mår bättre.

Det var jättekul att träffa er ute i verkligheten. Fortsätt att ha det gott! Kram!

Rosie said...

Hohohoho!!
underbart med vikten =)
önskar jag hade gått ner 20kg åxå =)
hoppas ni mår bra allihopa..!
Va har beställt resa till egypten över jul men jag kommer hem den 13 feb så så då kan vi ju ses =)
kommer va hemma ca 1 å 1/2 vecka då.
Pussa godingen från mig..!
kramkram

Ninen said...

20 kg!! my god! fint namn på knodden! skit i vardagsrummet, gosa på.

Ida said...

Ett bra val av namn. Ta hand om familjen och tuttarna!

Katarina said...

Emma: Tackar tackar, vad glad jag blir! Kom hit igen!

Sara: Ja det var så kul att träffas, men jag vill prata mer, kan vi inte ses nångon dag? Fika kanske?

Rosie: Hej darling! Ja nästan 20 kg och jag som har varit så nöjd med kroppen hela tiden (bortsett från vissa dagar då fötterna/benen blev vattenfyllda)...men nu känns skillnaden! Längtar ju efter dig, kommer du inte hit förrän nästa år...my god...det är ju inte i morgon precis. Vi får höras snart: Kramen!

Ninen: :) Du har rätt, jag skiter i lamporna ett tag men slänger upp en kort rundtur i form av en film med dålig kvalle. Kram på dig tjejen!

Ida: Jepp! :) Tack ska du ha!