Sunday, January 25, 2009

Många ord!


1 dm nysnö...hmm jag får noglägga vårkänslorna på is en stund. :) Nu har jag skrivit 27923 ord eller 157 842 tecken om kommunikation så nu är det dags att läsa igenom! Att skriva är verkligen personlig utveckling för mig! Snöar det hos dig också?

7 comments:

Anonymous said...

Visst längtar man efter vårsol och härliga vårpromenader?! Idag känns det tyvärr lite långt borta...

Det där med kommunikation är ett sånt himla spännande ämne som man aldrig kan få för mycket av. Ett livslångt lärande helt enkelt! Ska bli så kul att träffa er snart. Många kramar och ha en skön söndag. /Cilla

Jana | FRÖKEN GRÖN said...

Vilken underbar blogg du har! Jag har inte lämnat någon kommentar här innan men din blogg är som ett enda stort lyckopiller.

Ville bara att du skulle veta det.

Annika said...

Va söt han e lille Vilmer! Har varit å träffat vår föräldragrupp idag. Det e så mysigt att träffa andra barn å föräldrar. Å ganska nyttigt för barnen.

Jag längtar åxå efter våren. Jag känner bara för att rensa å städa, men det e svårt när man har en aktiv kille som ska testa allt. Jag saknade en gåstol för utomhusbruk förra sommaren när man skulle vara ute. Nån borde uppfinna det. I år lär jag väl få jaga en kille full i bus :)

Anonymous said...

Hejsan! Här har du en trogen läsare som gillar din blogg. Jag fick en utmaning idag i min blogg (brukar nästan aldrig skicka vidare eller anta utmaningar) MEN denna är faktiskt rolig, och jag satt och funderade var en inspirationsbloggare har i sitt badrumsskåp. Tack för en fin blogg! // Linda http://c0mmentarius.wordpress.com/

sophia said...

vilket härligt namn på en blogg! o vilken mysig blogg! :)

Katarina said...

Cilla: Ja verkligen! Så underbart när det blir lite varmare! Ja, alltid lika mysigt att träffa er, goa mysiga nyfunna vänner! Kram

Jana: Men så gulligt av dig, sorry för dålig update senaste tiden...

Annika:Ahhh,vilken smart uppfinning! Off road-modell liksom! :) Håller med dig, så himla mysigt att träffa andra föräldrar och prata bebis utan hämmningar!

Linda: :) Okej, jag ska fixa ett inlägg om det! :)

Sophia: Tackar tackar! :)

Anonymous said...

lart mycket