Tuesday, February 16, 2010

Liten uppdatering

Dagarna har bara rullat på och jag har ej haft tid att blogga. Prioriterat att umgås så mycket som möjligt med underbaraste Vilmer - tiden går ju så fort. Vi har varit in på Sundsvalls sjukhus för ca en vecka sedan och fick stanna ca 2 dygn. Vilmers förkylningsastma krävde syrgas denna gång. Inte lätt att ha en 1,5 åring fast i en 1,5 m lång slang i mer än ett dygn utan avbrott men han var kanonduktig! Inskolningen på dagis får vänta lite. Känner mig lite kluven just nu men jag tror ändå att vi ska testa igen när han är 100 % frisk.

36 dagar (!) till Vilmers lillebror eller lillasyster kommer! Spännande! Ofattbart att det plötsligt ska bli dubbelt så många liksom. Men det ska bli underbart med en liten bebis så klart! Vilmer är så himla mysig och han kommer att bli världens bästa storebror.

Nu ska jag koka ihop lite varm choklad och bjuda älsklingen på semla sen blir det kvällens SPA-bad sedan OS.

Återkommer med bilder snart!

3 comments:

maria said...

VAd jobbigt för er med sjukhus och allt.
Robin började dagis i februari 09 och var där 1 v, sen 1v i mars och i april vart vi inlagda i 2 veckor med inhalationer och lite syrgas. Efter den perioden vart han piggare men då vände ju förkylnings astma barnens värsta period och sommaren kom. Hoppas ni får vara piggare nu =) Lycka till med magen, underbart med en liten =) VI har typ 160 dagar kvar.....jobbigt länge men den som väntar på något gott =)

Kram maria

Katarina said...

Maria: Ahhj vad roligt visste ej att ni har en trea på G! Grattis! Vilket datum har ni?

Ja det är inge kul med astman men nu hoppas jag på att han håller sig frisk. Vi väntar på att värsta förkylningsperioden på dagis tar slut. Vi ska eventuellt försöka oss på inskolning igen om ett par veckor.

Oj, vart ni inlagda 2 veckor, tufft! Två dygn kändes nog länge!

Stor kram på er!

maria said...

Go morron. Vi ska ha trean som de verkar nu 23/7 vi ska på UL på måndag så då får man mer exakt =)
Ska bli så mysigt med en baby, sista ut =)

VI har peppar peppar hållit oss friska ett tag nu, men nu är lille man förkyld men astman är inte här än, ovanligt men härligt.

Kram Maria