Saturday, December 12, 2009

Rapport


Idag börjar lillskrutt bli piggare, äntligen! Han (och jag) har varit sjuka till och från sedan aug. Helt sanslöst. Nu i veckan fick vi åka in akut för att andningen var så snabb/tung/pipande och sedan dess har vi rännt in och ut på barnmottagningen/jouren för inhalationer och medicin. De misstänker förkylningsastma. Här hemma kör vi också med inhalationer morgon och kväll. Inte kul men vi kämpar på och nu verkar han mycket bättre. Vår älsklingsunge!

Har haft en riktig mysvecka och kurerat oss här hemma. Lugnt och skönt bara lilla familjen. Jag som hade planerat att bjuda hem vänner och planerade diverse besök men men...det får bli senare när vi är helt friska.

Idag har jag och Robban haft långlunch på Kanalkafeet medan Vilmer sussade i vagnen, en tur till mio, jysk och dollars blev det också. På stan spanade vi in söta Frida som sjöng luciasånger med de andra luciakandidaterna. Ikväll bjöd darligen på pannkaka och nu har vi slöat framför TV:n. Ska nu avsluta kvällen med lite SPA och sedan ljudbok.

2 comments:

Lilla Bus - den lilla solstrålen said...

Vilmer ta nu hand om mor din, och hoppas ni är pigga när det är dags för röda farbron att knacka på! Puss, puss!

Katarina said...

Lilla bus: Nu är vi piggelin igen så nu är jag helladdad för tomtis! Vi måste ju ses snart nu när vi äntligen är friska. Efter jul så...