Wednesday, November 11, 2009

Mysdag

Mysmorgon med pussel, gitarr och sång och bokäsning. Lunch på badhuset med Robert, Vilmer krascha en tallrik, han blev lite ledsen lillemannen. Vi skulle på Kyrkis i eftermiddag men Vilmer lyckades somna på vägen dit (med tanke på att det är 50 m dit så var det bra gjort) så vi vände hem igen.

Va på stan i morse en sväng och blir toooki på all julskyltning. Eftersom affärena tidigarelägger julskyltningen tycker jag att en officiell regel skulle upprättas att man får börja pynta redan i början på november. Jag har julabstinens och det kliar i fingrarna. Så kanske blr jag först på gatan att hänga upp julstjärnorna i år igen? Snart tar jag upp jullådorna alltså. Julgodis har vi börjat baka redan och idag köpte jag hem glögg, mandlar och russin, tror jag ska ta å koka lite glögg åt mig och Robert nu innan Vilmer vaknar...myyyys!

3 comments:

Anonymous said...

Så härliga minnen jag får från förra julen! Du är ju så dunder myyyysig!! Kramar från Cilla!

annika said...

Jag köpte en ny ljusstake till Alfreds fönster för ett par veckor sen å jag var så sugen på att ställa den i fönstret direkt, men lyckades hålla mig. Men det e ju nu man vill börja julmysa. Det räcker ju lite längre om man börjar nu :)

Katarina said...

Cilla: :) Mystjejen har talat! :) Hoppas vi kan ses snart!!! Tycker allt ni ska planera in en tur till Härnta snart!

Annika: Ja precis, jag vill börja nu! :)