Saturday, October 24, 2009

Life goes on...

Vilken skillnad på lillmannen nu och för en vecka sedan. Hans kapacitet att stöka ner har nämligen eskalerat dramatiskt. Förr: tog en flinga ur skafferiet och ville bjuppa mammis. Nu: tömmer samtliga burkar kan kan få tag på över golvet. Han är också underbarare än någonsin på alla sätt! Massor med kärlek här hemma!

Besök av Vilmers farfar och Elaine i helgen och har blivit bortskämd med den godaste pitepalten som finns. Elaine är drottningen av palt! :)

Livet går vidare trots den stora saknaden av lilla mamma.

3 comments:

Kyra said...

Ja, det är märkligt att livet går vidare dag för dag efter att någon kär har lämnat oss. Min mamma dog -86 när jag var 19 år, ibland känns det som om det var igår och ibland att det var hur länge sen som helst... Men de finns med oss i våra tankar och hjärtan och är "levandes" och "närvarandes" på så sätt.

Malla said...

Men vännen, jag beklagar verkligen.
Var inne på Facebook och såg att du uppdaterat bloggen. Det var så jag upptäckte vad som hänt.

Oj, jag blev verkligen helt chockad. Skickar en bunt med kramar här från Göteborg. Ha det så gott gumman och kramas ofta! =)

Kramar Malin

Katarina said...

Kyra: Håller med dig, dem man älskar bär man med sig hela livet! :) Så mpnga fantastiska minnen att ha nära hjärtat. Styrkekram till dig!

Malla: Tjena Malin, tack för din omtanke och alla kramar! :) Hoppas allt är finfint i Göteborg!